Accommodatie

DE IEP

In De Iep kunnen groepen tot 60 personen verblijven. De eenentwintig kamers tellen drie of vier bedden en zijn verspreid over twee verdiepingen. Alle kamers hebben een eigen lavabo.

De maaltijden worden geserveerd in de eetzaal met zicht op de speelweide. Verder kan je gebruik maken van de ontspanningszaal met bar en beschikken we over een opsplitsbaar multimedialeslokaal.

 
   

Op het domein is er ook nog mogelijkheid om een bijkomende zaal "De Garve" te huren. Deze heeft een capaciteit van 150 personen. Opgelet, deze zaal wordt verhuurd via Vereniging Ons Tehuis. Wie deze zaal voor privédoeleinden wenst te huren dient hiervoor VOT te contacteren op 057/22.62.82 of mailen via julie.deroo@votjeugdhulp.be.

't WIKHOF

't Wikhof is een gerenoveerde boerderij. Het is ideaal voor een zelfkookgroep die uitkijkt naar een goed uitgerust gebouw, voorzien van alle comfort.

De maximale capaciteit bedraagt 46 personen. Tenten kunnen niet bijgeplaatst worden.

Je beschikt naast een volledig ingerichte keuken over een eetzaal, een ontspanningszaal en een dagzaal met bar. De bedden zijn verdeeld over negen kamers.